Skip to content

За проекта |

Greenwood Residence е комплекс с 9 многостайни жилища, който е изграден в полите на Витоша, в една от най-слънчевите части на кв. Драгалевци. Проектът се намира в зона съчетаваща тишина, спокойствие, природа, чист въздух, прекрасни гледки, приятна заобикаляща среда с ново строителство и добра инфраструктура. Навсякъде има много зеленина, а от югоизток имотът граничи с рекичка. Това създава допълнително усещане за спокойствие и идилия, а гледките към планината и града спират дъха.

Greenwood Residence се състои от три сгради със съвременна архитектура и визия, съчетана с материали и системи от най-високо качество. Всяка сграда включва по три жилища – два мезонета със собствени дворове и един пентхаус с голяма покривна тераса. Всички жилищата са проектирани като напълно автономни единици, без общи стълбища и коридори. Единственото, което споделят е автомобилна рампа, подземна улица с евакуационно стълбище до ниво терен, и пешеходна алея между сградите.

За проекта |


Greenwood 
Residence е комплекс с 9 многостайни жилища, който е изграден в полите на Витоша, в една от най-слънчевите части на кв. Драгалевци. Проектът се намира в зона съчетаваща тишина, спокойствие, природа, чист въздух, прекрасни гледки, приятна заобикаляща среда с ново строителство и добра инфраструктура. Навсякъде има много зеленина, а от югоизток имотът граничи с рекичка. Това създава допълнително усещане за спокойствие и идилия, а гледките към планината и града спират дъха.

Greenwood Residence сe състои от три сгради със съвременна архитектура и визия, съчетана с материали и системи от най-високо качество. Всяка сграда включва по три жилища – два мезонета със собствени дворове и един пентхаус с голяма покривна тераса. Всички жилищата са проектирани като напълно автономни единици, без общи стълбища и коридори. Единственото, което споделят е автомобилна рампа, подземна улица с евакуационно стълбище до ниво терен, и пешеходна алея между сградите.